2011.04.01. 09:47 vrolee

A még részegen felkelés szabályai

 A még részegen felkelés szabályai késő húszasoknak, korai harmincasoknak  

 
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent: 
· a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon jó!
· b. 80%-os bizonyossággal állíthatod, hogy megvan a kulcsod és nem úgy kellett magadhoz betörni.
· c. Ha a kulcsod megvan, akkor van egy jó 70% esélyed arra, hogy a többi cuccod is megvan.
 
1. Még NE nézz át az ágy bal oldalára.
 
2. Légy zebra, vagy leszarom,  bármilyen szavannai vad, avagy keresd a vizet! Évmilliókig másról sem szólt az őseid élete, minthogy a legzordabb körülmények közepette is életben maradjanak. A vízlelőhelyek felkutatása e végtelen harc egyik igen fontos eleme volt, a génjeidben van, még nem felejtetted el. Képes vagy rá, hogy még most is, amikor eljött az végítélet napja, vizet találj.
 
3. Nem elég. Még igyál!
 
4. Próbálj meg emlékezni, hogy hol vannak a gyógyszerek. Egyszerre csak max. kettőt vegyél be, bármi legyen is az.
 
5. Ha nincs senki az ágy jobb  - jó, akkor bal - oldalán, akkor légy magadra igen büszke, hogy semmi sekélyesbe és megbánandóba nem ugrottál bele. Vagy senki nem akart veled szexelni. Ha van ott valaki, akkor szexuális érdeklődési körödtől függően különböző fokozatokban ijedj meg:
 
· a. nem találtad el a nemet.
· b. eltaláltad, de nagyon ronda.
· c. vélhetően kiskorú.
 
6. Nézd meg a pénztárcádat.
 
7. Mégse nézd meg a pénztárcádat.
 
8. Reggeli: miután a kedvenc reggeliző helyeiden nem igazán lehet kártyával fizetni (aminek egyébként sem tudod most a kódját) kezdődhet a nadrágzsebek, kabátzsebek, konyhai kacatos tányérok, extrémebb esetben az idegen táskájának, végső kétségbeesésben az autód kesztyű, - pohártartójának, szőnyeg alatti területének kézdetektoros átvizsgálása. A keresés közben fellépő szédülést követő hányinger vissza nem fogandó.
 
9. Ha volt valaki az ágyban, nem úszod meg a kínos pillanatokat. Ne reggeliztesd meg, ne beszélgess vele, max. egy fürdés, majd mondd azt, hogy el kell menned dolgozni, mert ez egyrészt igaz, másrészt neki is eszébe fog jutni, hogy dolga van. És amúgy is menekülni akar.
 
10. Ja, együtt mentek be dolgozni? Az szar.
 
11. Ha a vécékagylóval végre seggel előre találkozol, akkor a ténykedés közben felszálló acetonszagból NE próbáld meg kitalálni, hogy hány felest ittál meg.
 
12. Ne ülj be a kocsiba.
 
13. Ne menj többel, mint ötven, haladj a külső sávban és aznap ne parkolj párhuzamosan.
 
14. A reggeli utáni rosszulléted ne súlyosbítsd azzal, hogy kávét iszol rá.
 
15. Tökmindegy, hogy bemész-e dolgozni, vagy otthon maradsz, aludni se így, se úgy nem fogsz. Az agyad pörögni fog, mint a mókuskerék, újabb és újabb részletek bukkannak fel, amikre legjobb lenne nem emlékezni, nem gondolni rájuk, az agyad mégis ezeket fogja neked vetíteni egész nap.
 
16. Készülj fel arra, hogy ez egy hosszú nap lesz. Nagyon hosszú. Kibaszott hosszú.
 
Forrás:
süti beállítások módosítása